| | Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) | |
|
|
| Author | Message |
|---|
*Vila Ravijojla* ~RBD expet~

Number of posts: 11231 Age: 21 Location: Za racunarom...... Humor: Ma da :))))))) Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) Sat 15 Nov 2008 - 18:21 | |
| http://www.youtube.com/watch?v=JsMK91hWdNg Dul govori kako joj se serija dopada i u vezi knjige Dulce Amargo kako ce valjda u Sloveniji prezentovali. preuzeto sa hefce _________________ <3 LOVE IS IN THE AIR <3  |
|
 | |
Jovana&Vlado Georgiev ~RBD expet~

Number of posts: 1648 Age: 19 Location: Zemun Registration date: 2008-09-18
 | Subject: Re: Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) Sat 15 Nov 2008 - 18:26 | |
| Znam, imam to, ali hvala ti u svakom slucaju... A jeste videli kako je bila srecna dok je pricala to kako ce se prodavati njena knjiga u Sloveniji, i kako je videla dosta dece koje su je imali... Ja necu da ona voli vise Sloveniju nego Srbiju!!! I nije fer, u Sloveniji ce se prodavati knjiga a ovde ne.............. I nije fer, u Sloveniji su imali 3 koncerta, i sad idu ponovo kod njih, a kod nas samo jedan, ne bi im oprostila da nisu dosli kod nas! MRZIM SLOVENIJU!!! |
|
 | |
*Vila Ravijojla* ~RBD expet~

Number of posts: 11231 Age: 21 Location: Za racunarom...... Humor: Ma da :))))))) Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Re: Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) Sat 15 Nov 2008 - 18:28 | |
| Joj, I ja Joxy je mrzim......... _________________ <3 LOVE IS IN THE AIR <3  |
|
 | |
DUL 4EVER ~Bronce~

Number of posts: 416 Age: 19 Location: Sa Dul i Ponchom Registration date: 2008-10-10
 | Subject: Re: Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) Sat 15 Nov 2008 - 19:33 | |
| | Jovana&Vlado Georgiev wrote: | Znam, imam to, ali hvala ti u svakom slucaju... A jeste videli kako je bila srecna dok je pricala to kako ce se prodavati njena knjiga u Sloveniji, i kako je videla dosta dece koje su je imali... Ja necu da ona voli vise Sloveniju nego Srbiju!!! I nije fer, u Sloveniji ce se prodavati knjiga a ovde ne.............. I nije fer, u Sloveniji su imali 3 koncerta, i sad idu ponovo kod njih, a kod nas samo jedan, ne bi im oprostila da nisu dosli kod nas! MRZIM SLOVENIJU!!! |
Slazem se ali sta ces kad smo mi potpuno zaostali.Ali malo si pobutala u Sloveniiju idu drugi put a u Rumuniji su bili triput....... |
|
 | |
DUL 4EVER ~Bronce~

Number of posts: 416 Age: 19 Location: Sa Dul i Ponchom Registration date: 2008-10-10
 | Subject: Re: Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) Sat 15 Nov 2008 - 19:45 | |
| Je li stel sam ja dobro razumela nesto su rekli da su je kao pitali da li ce da napusti rbd i oprostajnu turneju el je ona rekla da ce posle turneje snimati ili.....samo bi mi falilo da ne dodje da se ubijem odmah........... |
|
 | |
___uckersita bb___ ~Diamond~

Number of posts: 1219 Age: 18 Location: ~DYCneyland~ Humor: =) Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Re: Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) Sat 15 Nov 2008 - 22:03 | |
| ocemo dulce amargo u srbijiiiii |
|
 | |
_~I'm_A~Simple~_Girl_~ ~Junior~

Number of posts: 183 Age: 16 Location: ♥Con Tinkerball♥ Humor: :):):):):):):):) Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Re: Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) Sat 15 Nov 2008 - 23:50 | |
| Daaaaa!!! Ima li neka peticija? |
|
 | |
Jovana&Vlado Georgiev ~RBD expet~

Number of posts: 1648 Age: 19 Location: Zemun Registration date: 2008-09-18
 | Subject: Re: Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) Sun 16 Nov 2008 - 12:12 | |
| Napravljena je peticija jos odavno, i to se tako potpisivalo, ali nista od toga... |
|
 | |
_~I'm_A~Simple~_Girl_~ ~Junior~

Number of posts: 183 Age: 16 Location: ♥Con Tinkerball♥ Humor: :):):):):):):):) Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Re: Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) Sun 16 Nov 2008 - 17:22 | |
| Pa ajde da jos potpisujemo da se izborimo,ako stavrno zelimo! |
|
 | |
*_%_*WoNdY FaN*_%_* ~RBD expet~

Number of posts: 1559 Age: 18 Location: Sa RBD u EliteWay School Humor: uvek raspolozena za tebe Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Re: Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) Sun 16 Nov 2008 - 18:54 | |
| da,postawite adresu jer zaista zelim tu knjigu |
|
 | |
| | Dulce eslarece rumopes (La Oreja) (Read 6 times) | |
|