♥Rebeldemania Serbia♥

Rebeldemania Serbia
 
HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 obawezno ljuuudiiiii

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
___uckersita bb___
~Diamond~
~Diamond~


Female
Number of posts : 1219
Age : 23
Location : ~DYCneyland~
Humor : =)
Registration date : 2008-09-05

PostSubject: obawezno ljuuudiiiii   Sat 1 Nov 2008 - 1:44

ewo onog uckerowog iznenadjenjaaa
ono iznenadjenje koje ucker duuugo sprema bice objawljeno sutra na njegowom univission forumu u sledecim terminima:

Los Angeles, California -12PM-
Mexico Distrito Federal -2PM-
Miami -3PM-
Nueva York -3PM-
Espana -9PM-
Slovenia -9PM-
Serbia -9PM-
Romania -10PM-

budite tamo i ostaje nam samo da...cekamo Very Happy
Back to top Go down
View user profile
^Ena Vondy^
~RBD expet~
~RBD expet~


Female
Number of posts : 2470
Age : 25
Location : ..Vondy world..
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: obawezno ljuuudiiiii   Sat 1 Nov 2008 - 10:59

bas da vidimo o cemu se radi...
Back to top Go down
View user profile
*Vila Ravijojla*
~RBD expet~
~RBD expet~


Female
Number of posts : 11231
Age : 25
Location : Za racunarom......
Humor : Ma da :)))))))
Registration date : 2008-09-05

PostSubject: Re: obawezno ljuuudiiiii   Sat 1 Nov 2008 - 11:17

A šta je ovo?

_________________
<3 LOVE IS IN THE AIR <3
Back to top Go down
View user profile
# AnGeL dE PoNcO #
~Plata~
~Plata~


Female
Number of posts : 739
Location : $%$%$%$%$%$%%$%$%$%$%$%
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: obawezno ljuuudiiiii   Sat 1 Nov 2008 - 11:25

on ce da dodje na universion i da posalje svakoj zemlji po nekolikio pm i ty je i srbija pa mozda se potrefi da nekome od vas to posalje
Back to top Go down
View user profile
*Vila Ravijojla*
~RBD expet~
~RBD expet~


Female
Number of posts : 11231
Age : 25
Location : Za racunarom......
Humor : Ma da :)))))))
Registration date : 2008-09-05

PostSubject: Re: obawezno ljuuudiiiii   Sat 1 Nov 2008 - 11:54

Jaooooooooooo....................... suuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr

_________________
<3 LOVE IS IN THE AIR <3
Back to top Go down
View user profile
<3_Wolki_MisS_<3
Admin
Admin


Female
Number of posts : 1786
Age : 22
Location : En corazon de U...
Registration date : 2008-09-05

PostSubject: Re: obawezno ljuuudiiiii   Sat 1 Nov 2008 - 12:38

nie ljudi on ce poslati 1 poruku!!! a to su am razlicite vremenske zone!

_________________


No dejes que el mundo cambie tu sonrisa..
Haz que tu sonrisa cambie el mundo..
Light up my world in december ! Te amo BB
Back to top Go down
View user profile http://rebeldemania-sr.niceboard.net
Sponsored content




PostSubject: Re: obawezno ljuuudiiiii   Today at 9:05

Back to top Go down
 
obawezno ljuuudiiiii
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
♥Rebeldemania Serbia♥ :: Novosti :: Novosti RBD-
Jump to: