Number of posts: 1648 Age: 19 Location: Zemun Registration date: 2008-09-18
Subject: Nasla pravog Fri 24 Oct 2008 - 20:46
NASLA PRAVOG
Dulce Maria, bivsa zvezda pop grupe RBD i serije Buntovnici, pohvalila se novinarima da je konacno nasla idealnog muskarca - Bilija, gitaristu iz benda Motel. U intervjuu za jedan meksicki casopis, pevacica i glumica otkrila je da je novog decka upoznala na jednom od oprostajnih kocerata. -Cim sam ga ugledala, shvatila sam da je on covek mog zivota. Ne razdvajamo se vec tri nedelje, koliko je proslo od naseg prvog poljupca. Nasa ljubav cveta iz dana u dan i, kako sada stvari stoje, mogla bih komotno da se udam za Billija - rekla je intrigantna Dulce.
Ovo je izaslo danas u Vecernjim novostima. Ja cu da se ubijem!
Number of posts: 4853 Age: 18 Location: na mars....jedino mesto gde nema muskaraca:) Humor: mali na tebe se zestoko palim :) Registration date: 2008-09-05
Subject: Re: Nasla pravog Sat 25 Oct 2008 - 9:37
aaaaa razocaralaaa meeeeeeeeeeeeeeeeeee joooj nemogu da verujemmm joooj kako je ponchy saddddd??????????
Number of posts: 1177 Age: 15 Location: Siempre con RBD! ! ! ! Registration date: 2008-09-05
Subject: Re: Nasla pravog Sat 25 Oct 2008 - 9:39
Nema sanse bre! ! ! ! Ona je sa Uckerom. . . .Nema sanse da se sa ovim debilom. . . . . . Ovo je verovatno neko izmislio, nema sanse da se to istinaa! ! ! !
Number of posts: 4853 Age: 18 Location: na mars....jedino mesto gde nema muskaraca:) Humor: mali na tebe se zestoko palim :) Registration date: 2008-09-05