| | Molim za bar malo paznje! | |
|
|
| Author | Message |
|---|
***TinkerBell*** ~Rebelde bb~

Number of posts: 23 Age: 19 Location: Mexico Humor: ***Que deficil es ser yo!*** Registration date: 2008-09-11
 | Subject: Molim za bar malo paznje! Wed 17 Sep 2008 - 23:28 | |
| Ja sam naravno ovde niko i nista da bih naterala sve da se prebace na stari forum! Ali,ako bar malo razmislite,ukapiracete da ovo nicemu ne vodi! Umesto da svi budemo na nasem starom forumu kao i pre,tamo gde smo se upoznali,gde je sve pocelo, neki rade suprotno!Hoce da se rastave!Ja na ovaj forum iskreno dolazim samo zbog nekih osoba(Brbljivice,Jecike95,Dul Marie Herrera i jos nekih)~! Tako da molim sve da se vrate na stari forum,da bude sve kao i pre... a ne ovako bzv...pola,pola!To su glupoti!Molim admine da ne brisu ovu temu! Ja sam ovde isto registrovana tako da imam pravo na svoje misljenje kao i oni sto ce izneti kada procitaju ovu poruku... WOLI WAS PUNO WASA JocikaRBD!!! |
|
 | |
Andrea_Anahi ~Junior~

Number of posts: 202 Location: Siempre con Rbd!!! Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Re: Molim za bar malo paznje! Wed 17 Sep 2008 - 23:32 | |
| I ja bih da se ne rastavljamo da svi budemo isti i na jednom forumu!!!!Volimo i mi tebe puno jocika |
|
 | |
<3_Wolki_MisS_<3 Admin

Number of posts: 1786 Age: 17 Location: En corazon de U... Registration date: 2008-09-04
 | Subject: Re: Molim za bar malo paznje! Thu 18 Sep 2008 - 8:28 | |
| da i ja bih volela ali jbg! |
|
 | |
_.Sweety.Doll._ ~RBD expet~

Number of posts: 1694 Age: 17 Location: tu negde... Humor: xaxaxaxexexexixixixi Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Re: Molim za bar malo paznje! Thu 18 Sep 2008 - 10:29 | |
| pa i ja bi volela! ali se na onaj forum ne vracam vise! stalno ga hackuju i gluposti adminka nikad ne dolazi i sve mi je bzvz a ovde mi je bas sooper! sry jocika! |
|
 | |
*Vila Ravijojla* ~RBD expet~

Number of posts: 11231 Age: 21 Location: Za racunarom...... Humor: Ma da :))))))) Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Re: Molim za bar malo paznje! Thu 18 Sep 2008 - 10:31 | |
| Ma ja malo pre bila, nikog nema od juče... par osoba..... _________________ <3 LOVE IS IN THE AIR <3  |
|
 | |
~*Ivka Zivka~* ~Diamond~

Number of posts: 1321 Age: 20 Location: Sta te briga??!?!!?!A sto te zanima?!?!?!? Humor: ;) Registration date: 2008-09-04
 | Subject: Re: Molim za bar malo paznje! Thu 18 Sep 2008 - 10:40 | |
| E JA NECHU DA IDEM NA TAJ FORUM I TACKA!!!!!!!!!!!!!!!! I BASH ME BRIGA NEK NADJU NEKE DRUGE CLANOWEEEEEEE |
|
 | |
*Vila Ravijojla* ~RBD expet~

Number of posts: 11231 Age: 21 Location: Za racunarom...... Humor: Ma da :))))))) Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Re: Molim za bar malo paznje! Thu 18 Sep 2008 - 11:12 | |
| Aman, tamo i ne dolaze često..... Owde imam manje članowa, ali redownih pa je bolje............. _________________ <3 LOVE IS IN THE AIR <3  |
|
 | |
CristianoRonaldoGirl ~Junior~

Number of posts: 207 Age: 16 Location: Sa C.Ronaldom...U Nedodjiji!! Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Re: Molim za bar malo paznje! Thu 18 Sep 2008 - 12:33 | |
| Adminka je redovna i ima jos admina kao sto su Wolki,Andrea,Andriya i ja...Clanovi su isto redobni i forum je povracen!Iskreno,ja bih volela da se vratite ali ako necete nije moj problem...Msm mozete dolaziti i na ovaj i na onaj...nekad mi se cini da sve ovo radite iz inata(ne msm na Wolki vec na clanove)...I ja ovde dolazim zbog nekih clanova.. |
|
 | |
# AnGeL dE PoNcO # ~Plata~

Number of posts: 739 Location: $%$%$%$%$%$%%$%$%$%$%$% Registration date: 2008-09-06
 | Subject: Re: Molim za bar malo paznje! Thu 18 Sep 2008 - 13:06 | |
| ljudi sry ja kada dodem na onaj stari forum nikoga nema a na ovaj uvek ima nekoga |
|
 | |
***Dulce Alexandra*** ~Diamond~

Number of posts: 1177 Age: 15 Location: Siempre con RBD! ! ! ! Registration date: 2008-09-05
 | Subject: Re: Molim za bar malo paznje! Thu 18 Sep 2008 - 13:07 | |
| | # AnGeL dE PoNcO # wrote: | | ljudi sry ja kada dodem na onaj stari forum nikoga nema a na ovaj uvek ima nekoga |
|
|
 | |
| | Molim za bar malo paznje! | |
|