evo je jedna kada sam im trazila snimke sa koncerta meni su oni ovo odgovorili
Draga Ivona,
Nama je jako drago sto RBD ima toliko odanih fanova, ali postoji nekoliko stvari koje moras da znas:
Prvo, mi nemamo snimak koncerta RBD. Organizator – Beogradska Arena, kada je pravila ugovor za koncert sa RBD nisu uzeli opciju da se koncert snimi i izda na DVD-ju. Ni jedna televizija nije imala pravo da snimi i emituje ceo koncert, vec samo male delove koje bi emitovala u svojim emisijama. S toga, Happy TV je snimila samo delove na koje je imala zakonsko pravo i te delove emitovala u emisiji Smucalice.
Drugo, cak i kada bismo imali ceo koncert – mi nikako ne bismo mogli da umnozavamo snimke. To je PROTIVZAKONITO. To se odnosi i na delove koncerta koji su emitovani u emisiji Smucalice. To se zove PIRATERIJA i zakonom je KAZNJIVO. Sigurni smo da ne zelis da uradimo bilo sta sto je protivzakonito, i sasvim smo sigurni da ti ne zelis da TI uradis bilo sta protivzakonito. Ma koliko volela RDB...
Puno te voli tvoj
HAPPY
a na drugi e mail su mi odg isto kao alexandri
Draga Ivona,
Happy nema snimak celog koncerta RBD. Koliko mi znamo, ni jedna televizija nije imala pravo da snimi i emituje ceo koncert, vec samo male delove koje bi emitovala u svojim emisijama. Stoga, Happy TV je snimila samo delove na koje je imala zakonsko pravo i te delove emitovala u emisiji Smucalice. Mozda bi bilo bolje da se obratis organizatoru koncerta – Beogradskoj Areni.
Puno te voli tvoj
HAPPY