Ime:Iva Nick:~*Ivka Zivka~* Razlog zasto bash ti:Zato sto je stwarno owaj forum extra,i clanowi su extraa ..Skoro da sam na pola 4uma bila mod,ali su 4umi izbrisani i sad nisam mod....
ime bojana nick:-*-Boki_94-*- razlog:zato sto volim ovaj forum jer je sve sooper kao i clanovi i admin...obavljala bi svoju duznost brisanja postova i sta jos trebaju da rade modovi i eto!
ime:Petra nick:anahiprincess razlog:pa jer ovaj forum volim vise od onog predhodnog msm volela sam i onaj ali ne nesto previse msm bio je ok a ovaj mi se vise svidja jer ga je napravila jana i forum je suuper i admin a volela bih da budem mod jer na onom predhodnom to nisam uspela i jer bi mi bilo stvarno drago da na jednom ovakvom forumu budem mod
Ime:Milica Nick:(=...Mica...=) Razlog zasto bash ti:Zato sto je 4um super.Nemam odredjeni razlog al obozavam ovaj 4um.Na onom prvom sam bila jako malo dok se nije ono desilo i kad sam dosla prvi put na ovaj 4um sam ga zavolela...zavolela sam i vecinu clanova na 4umu i svi su mi super...
Number of posts: 179 Age: 18 Location: ~*In Magic World*~ Humor: loooooooooooooooooooooooool Registration date: 2008-09-04
Subject: Re: Konkurs za moderatora Sat 6 Sep 2008 - 0:18
Ime:Jelena Nick:*~Jec@~RBD~* Razlog zasto bash ti:iskusna sam kao moderator,brisem spam,redovan sam clan,znam dosta o forumima i mogu dosta da pomognem,ako nasto zatreba-tu sam,pa makar i ne bila mod,ostajem redovan clan ovog foruma!
Last edited by *~Jec@~RBD~* on Sat 6 Sep 2008 - 17:44; edited 1 time in total