Number of posts: 4853 Age: 18 Location: na mars....jedino mesto gde nema muskaraca:) Humor: mali na tebe se zestoko palim :) Registration date: 2008-09-05
Subject: ljudosii zao mi jeee :( Fri 5 Dec 2008 - 17:04
jao ljudi da vam kazem samo da.....ja necu moc da dolazim neko vreme jer mi je komp u kvaru jbg mnoggggoooo mi jeee zaoooo i puno ce te mi nedostajati...nemojte da me zaboravite slucajno inace ste ga na*ebali volimmm vas puno sveeeeeeee!
Number of posts: 183 Age: 16 Location: ♥Con Tinkerball♥ Humor: :):):):):):):):) Registration date: 2008-09-05
Subject: Re: ljudosii zao mi jeee :( Fri 5 Dec 2008 - 21:08
<3anahi_x_siempre<3 wrote:
jao ljudi da vam kazem samo da.....ja necu moc da dolazim neko vreme jer mi je komp u kvaru jbg mnoggggoooo mi jeee zaoooo i puno ce te mi nedostajati...nemojte da me zaboravite slucajno inace ste ga na*ebali volimmm vas puno sveeeeeeee!
Jaooo bb kako te mozemo zaboraviti!heh Nedostajaces nam!Ljubac!
Number of posts: 2010 Age: 17 Location: Daleko daleko sa Uckermanom... Humor: LOCA Registration date: 2008-09-05
Subject: Re: ljudosii zao mi jeee :( Sat 6 Dec 2008 - 12:50
_~I'm_A~Simple~_Girl_~ wrote:
Number of posts: 1559 Age: 18 Location: Sa RBD u EliteWay School Humor: uvek raspolozena za tebe Registration date: 2008-09-05
Subject: Re: ljudosii zao mi jeee :( Wed 10 Dec 2008 - 15:11
_~I'm_A~Simple~_Girl_~ wrote: